URLA'DA "HADİ YAAAA" DEDİRTEN OLAYLAR
Nevzat Dönmez

Nevzat Dönmez

URLA'DA "HADİ YAAAA" DEDİRTEN OLAYLAR

20 Ağustos 2023 - 04:12 - Güncelleme: 22 Ağustos 2023 - 18:25

Urla CHP İlçe Kongresi'nde yaşananlar hala konuşuluyor.

Bir delegenin yorumunu aynen aktarıyorum...:

"Bizi aptal yerine koydular. Oy kullanmak için sandığa gelene kadar listede kim var göstermediler.... Kuzu kuzu hiç bilmediğimiz listeye oy attırdılar bize...:"

Buna benzer cümleleri, bir çok delegeden duydum.

Delegelere bu sözü söyletmeye kimsenin hakkı yok. 

Urla'da genç bir avukat kızımız ilçe başkanı seçildi.

Eğer, bu kızımız gerçekten Urla için, CHP için bir şeyler yapmaya çalışacaksa, öncelikle yaşı yetmiş işi bitmiş ama ihtirasları hala pik yapanlardan kendini sıyırması lazım.

Urla'da seçimi kesede keklik sayanlar çok büyük hüsrana uğrayabilirler.

Tek listeyle gidilen seçimde bile kendi delegelerini  isyan ettiren bir örgütün, yerel seçimlerde ne kadar başarılı olacağı şimdiden tartışılır.

Şimdi birileri çıkıp, "Urla CHP'nin kalesi kimse bizi burada yenemez" diye böbürlenebilir.

Onlara söyleyeceğim tek söz çıkıp Urlalılarla biraz konuşmaları.

Urlalı size kerhen oy veriyor.

Kimse koşa koşa CHP'ye oy vermeye gelmiyor. 

Selçuk Karaosmanoğlu ve ANAP'ı unutmayın.

Bu kafayla giderseniz, kendi üyelerinizden bile oy almakta zorlanırsınız..

Demedi demeyin..

HADİ YAAA DA BU DA KİM?

Urla'dan söz açılmışken yine çok konuşulan birinden söz etmeden geçemeyeceğim..

Yazdıklarımı okuyunca "Hadi yaaaaa" diyebilirsiniz ama Hadi yaaaa derken biraz duraklamanızı istiyorum.

Urla'da öyle biri var ki, her şeye maydanoz. "Hadi ya bu kadar da olmaz" dedirten bu şahıs, özellikle CHP'lilerle çok haşır neşir.

Bu, "Hadi ya" dedirtecek kişiyi biraz araştırın derim sevgili CHP örgütü.

Son yıllarda acayip bir yer edindi Urla'da bu şahıs.

Yaşadığı sitede bile adı çok iyi şeylerle anılmayan, Urla'da yanlış yapılan her şeyin içinde mutlaka olduğu iddia edillen bu kişiyi partiden biraz uzak tutun.

Sonuçta, "Hadi ya nasılda göremedik bütün bunları" demek istemiyorsanız bu dediğimi sakın ha sakın unutmayın.

Araştırdığınız zaman, "Kim bu Hadi yaaaa  bu kadar da olmaz bu nasıl yükseliş diyeceğimiz şahıs"  diye soruyorsanız, yazdıklarımdan hala anlamadıysanız uzun uzun anlatmaya ve onu daha da parlatmaya niyetim yok.

Tıpkı Aziz Nesin'in Zübüğü gibi.. 

Her an her yerde,.. 

ÜÇ KERE, HADİ, hADİ, HADİİİİİ DEYİN TANIYACAKSINIZ.....

 

ÖNEMLİ NOT: Yazı ile ilgili değişik yorumlar yapılıyor ve nedense bir isim etrafında dönüyor bu yorumlar. Şunu buradan açıkça yazayım yazıda direkt olarak kimse ima edilmemiştir. Birileri üzerine alıyor ve mağdur gibi görttnmek istiyorsa buna bir şey yapamam. Yorum yapanlara saygımdan dolayı bu açıklamayı koymak gereğini hissettim. Tekrar ediyorum yazıda direkt olarak kimse ima edilmemiştir..eğerli gazeteci arkadaşım Mutlu Tuncer de isim vermeden tahmin ettiği ismin dürüst   ve donanımlı biri olduğunu yazmış. Öyle diyorsa mutlaka öyledir. Ama onun kimi kastettiğini bilemem. Başta da söyledim direkt olarak kimse hedef gösterilmek istenmemiştir. Siyasette ve sosyal yaşamda aniden gelenlerin geneli için yazılmış bir yazıdır. Yani bir ismin etrafında lütfen dolanmayalım...

YORUMLAR

  • 9 Yorum
  • Yasemin Tutal
    8 ay önce
    Beyefendi, Yazınızda be anlatmak istediğinizi anlamak mümkün değil. Bireylere saldırmak erişkinlere hiç yakışmadı. İddialarınızı kanıtlamak ve dahi belgelemek sizin temel göreviniz olmalı. Sorumlu gazeteci duruşu bunu gerektirir. Üslup sorununuzu çözmelisiniz . Aynı üslup ile mesela bir milletvekili ya da bakana saldırabilir misiniz? Lütfen bir tezkip hatta özür yazısı kaleme alın . Bizde size saygı duyalım. Yasemin Tutal
  • Gülsevin
    8 ay önce
    hadi yalancı bir insan müsveddesi
  • Cemil Doğru
    8 ay önce
    Sayın Dönmez,1994’ten beri Urla’da yaşayan bir dönem ADD Başkanlığı,Yönetim Kr Üyeliği,,Denetim Kr üyeliğinde bulunmuş,yaklaşık 30 yıldır Sendika kuruculuğu,başkanlığı,halen yöneticliğini yapan,yıllarca Demokrat Urla,Prncere Haber,İmece dergisi yazarlığı,EGEM TV,ART TV,CNBC TURK TV’de program yapımcılığı sunuculuğu yapan halen Urla Kent Senatosu üyeliği,ADD ve ÇYDD üyesi,Urla’daki tüm STK eylemlerinin ya düzenleyicisi yada etkin katılımcısı Cemil Doğru olarak diyorum ki yazınızda değindiğiniz kişi Hadi Başman ise inanın çok yanlış yerde duruyorsunuz çünkü bütün bu Demokratik katılımlarda,eylemlerde,etkinliklerde sürekli emek harcayanlardan biridir Hadi Başkan.Kendisi aynı zamanda seçime katılanların neredeyse tamamının desteğini alarak Kent Senatosuna seçilmiş başkan olmuş ve yazıda belirttiğinizin aksine Urla’da hepimizin sevdiği saydığı bir mücadele insanıdır. Etkinliklerde eşiyle birlikte alandadır.Parasını emeğini zamanını Urla için harcayan bir insanı lütfen tanıyın,sonra yazın.
  • Ayfer Nalbant
    8 ay önce
    Doğru söyleyeni 40 köyden koyuyorlar misali demiyeceğim.Doğru söze be demeli diyorum.Kaleminize sağlık
  • HAKAN ÇELİKCAN
    8 ay önce
    Haydi lennnnn. İyi gaza gelmişin. O dediğin adamı 34 yıldır, 14 yaşından beri tanırım. Dürüstlüğü, donanımı, özverisi, vefa duygusu, vatan sevgisi, bilgi ve becerisinin; çoğunuzun saçlarını diken diken, yüzünü bembeyaz edecek çok zor zamanlardan nasıl zekice ve soğukkanlılıkla çıktığının yakinen ve bire bir şahidiyim. İyi ki Hadi'yi yanımışım.
  • Sibel Bavli
    8 ay önce
    Neden yazlan yorumları paylaşmıyorsunuz?
  • Zafer çalışkan
    8 ay önce
    Hadi'yi tanırım, hem de 15 yaşından beri.Yanlış duyumlar aldığınızı düşünüyorum. Hata yapmışsınız. Hadi ile tanışın ve ne söyleyeceksiniz ona söyleyin, cevabını alın, sonra bir daha yazın. Görelim.
  • Sibel Bavli
    8 ay önce
    İlk defa Köşe yazınızı okuyorum. Köşe yazıları üslubunuz bu mu? Hoş değil demekle yetiniyorum. Bir kişi hakkında bir iddia da bulunmak ve gerisini getirmemek yani kısacası çamur atmak mı köşe yazısı yazmak. Hadi Başman yönetici olduğum bir derneğin üyesi. Son derece sorumluluk sahibi bir insan. Kent konseyi başkanı olmasına karşın derneğimiz de ailesi ile birlikte sadece ve sadece gönüllü çalışıyor. Hem de ne çalışmak. Ben size Hadi be diyebilirim ancak
  • Osman Demirsöz
    8 ay önce
    Hadi başkanı bu dönem kent konseyine katılmam nedeniyle tanıdım.kendisi özverili zamanını Urla için harcayan biri çok yanlış bir değerlendirme önce muhattabını bir tanıyın arayın sonra yazın gazetecilik etiği bunu gerektirir.

Son Yazılar