Terör belası
Yalçın Kocabıyık

Yalçın Kocabıyık

Ne yapmalı?

Terör belası

13 Ekim 2015 - 18:57

Hain kahpe Terör Suruç ve Diyarbakır'dan sonra Ankara'yı vurdu. Ankara'nın vurulması, Türkiye'nin vurulması demektir. Açıkca savaş ilanıdır. Cumhuriyetimize saldırıdır.
Terör örgütlerine emir veren Emperyalist güçlerdir. Emirleri alanlar katlettiklerinin kim olduğuna kimden olduğuna, ne düşündüğüne bakmazlar. Gerekirse kendi kadrolarını da feda ederler.
Suruç'ta IŞİD'e, Ceylanpınar'da PKK'ya, İstanbul'da DHKP-C'ye taşeronluk görevi verenler, Ankara katliamını hangi terör örgütüne ihale ettiler göreceğiz. 
Türkiye Gezi olaylarından bu yana oynanan bu tehlikeli oyunlar karşısında, ekonomik açıdan YUNANİSTAN'a, siyasi açıdan Suriye'ye benzetilmek isteniyor. Bu oyuna gelmemek için provokasyonlara gelmeden, tahriklere kapılmadan birlik ve beraberlik içinde olmalıyız.
"Devrimci Halk Savaşı" çağrıları ile "Bodrum Şırnak'tan uzak değildir" gibi söylemlerle "Açılım yoksa Türkiye'de Terör artar" "TSK operasyonlarına son vermez ise, ÖLÜMSÜZLER TABURU metropollerde harekete geçer" tehditleri ile Halkı sokağa dökemeyenler, Ankara katliamından sonra "Bu katliamı Devlet yapmıştır, Bu insanları hükümet öldürmüştür" diyerek halkımızı tahrik ederek sokaklara dökmek istiyorlar. Türkiye'yi karıştırmak istiyorlar. Birbirimize düşüp Terörizmin oyununa gelmeyelim. Birlik, beraberlik içinde elele vererek Atatürk'ün bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti'ni koruyalım kollayalım.
TERÖRE karşı inadına BARIŞ ve kardeşlik diyelim.

Son Yazılar