CHP İZMİR İL BAŞKANI YÜCEL, KOCAOĞLU'NA SORABİLİR...
Nevzat Dönmez

Nevzat Dönmez

CHP İZMİR İL BAŞKANI YÜCEL, KOCAOĞLU'NA SORABİLİR MİSİN?

08 Nisan 2018 - 17:30 - Güncelleme: 08 Nisan 2018 - 20:50

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel doğru söylemiş:
"Bundan sonra 2019’da CHP iktidarını kurma hedefine kilitlendik. Hepimizin CHP’li olarak bu kente ve ülkeye karşı sorumluluklarımız var. Bu sorumluluklara yakışır şekilde davranmalı ve çalışmalıyız..."
Sonuna kadar katılıyorum...
Devam etmiş:
"Partimizi kamuoyunda, basın veya sosyal medya üzerinden tartışılır hale getirmemeliyiz. Dava adamları olarak, hedefimiz sadece partimizin 2019’da iktidara taşınması olmalıdır..."
Bu da güzel bir temenni..
Peki sevgili Başkan, nasıl taşınacak parti iktidara...
Mesela, haklarını mahkeme kararı ile kazandıkları için cezalandırılan Zeytinalanlılar, "Oh ne güzel yaptı Aziz Başkan" deyip oylarını CHP'ye mi verecekler..
"Nereden çıktı bu Zeytinalan" diye bana sormayın..
Bunu Büyük Başkan'a sorun...
Binlerce kişi mağdur orada..
Binlerce kişi sabahları çalışmak için İzmir'e giderken Urla'dan tıka basan dolu gelen otobüse binebilmek için paralanıyorlar...
Neden mi..
Sayın Büyük Başkan, Zeytinalan'a çalışan 209 nolu hattı iptal etti de ondan..
Ne büyük suç işledi bu Zeytinalanlılar...
Suçları, dertlerini birebir anlattıkları Büyük Başkan, yardım etmediği için dava açıp haklarını mahkeme kararıyla kazanmaları.
Öyle ortadan sözlerle siyaset yapmayın sevgili Yücel..
Partililere, "Sosyal medyada, basında partimizi tartışılır hale getirmeyelim" derken, Büyük Başkan'a da "Başkan, neden Zeytinalanlıları cezalandırıyorsun" diye sorun.
Halkçı olduğunu söyleyen bir Başkan, Zeytinalan halkının mahkeme kararı ile kazandığı "İzmir'e tek biletle gitme" hakkını kullanamaması için o bölgeye çalışan otobüs hattını iptal ediyor. 
Neden diye sorun...
Eğer, mahkemenin halk yararına verdiği kararı uygulamamasına makul bir neden gösterirse bunu lütfen bize de söyleyin.
Vatandaşın haklı olmasına rağmen cezalandırıldığı bu olayın bir eşi benzeri var mı bilmiyorum.
Bildiğim tek şey şu:
Birileri yerelde iktidar olmayı sizin kadar istemiyor Yücel Başkan..
Hatta daha da iddialı yazayım.
Kendi giderken yerini başka bir CHP'li başkana bırakmak istemiyor bazıları...
"Bu kadar da olmaz" deme Yücel Başkan..
Çünkü, bir yılı aşkın süredir otobüsleri çalışmayan Zeytinalanlılar, her gün söylüyor bunu:
"Bu kadar da olmaz..."

VATANDAŞIN SESİ:

Gazeteci ağabeyimiz Erel Şarman bu yazıma şu yorumu yapmış. Özellikle Aziz Kocaoğlu ve CHP İzmir İl Başkanı okusun diye yazıma ekledim:

"Nevzat'ım, 7 yıl 9 aydır her cuma günü  oğlumum mezarını ziyaret için Zeytinalanı mezarlığına giderim. Son bir yıldır ise, benim gibi mezarlık ziyaretine gidenler için tam bir eziyet çekilmektedir. Yaşadığım için biliyorum; Fahrettin Altay'dan bindiğim Urla otobüsleri üç kez Zeytinalanı'na girmeden yollarına devam etmişlerdir. Şöförlere sorduğumda ise aldığım yanıt "unuttum abi" olmuştur. Daha önceki yıllarda 209 işlerken, hem gidiş hem de dönüşlerde en azından insanca seyahat edebiliyordu. Senin değindiğin gibi; özellikle dönüşlerde Urla otobüsleri çoğu kez "sıkış-tepiş" oluyor. Sayende biraz derdimi anlatmaya çalıştım.Sevgiyle kal..."

Yoruma gerek var mı? İnsanlar ölülerini ziyarete gidemiyor...

 

 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Tufan Atakişi
    5 yıl önce
    Ziya Paşa bir beyitinde; Âyinesi iştir kişinin lâfa bakılmaz Şahsın görünür rütbe-i aklı eserinde Mealen; "Kişinin aynası yaptığı işlerdir, laflarına bakılmaz, çünkü kişinin aklının seviyesi ancak yaptığı işlerle ortaya çıkar, demiş. Yani iktidar öyle söylemekle, beyanat vermekle gelmiyor. Çalışmak gerekiyor

Son Yazılar