MÜZİK VE SPOR
 Erkan Sevinç

Erkan Sevinç

PAZAR SOHBETİ

MÜZİK VE SPOR

15 Eylül 2018 - 20:00

Gazeteciliğe müzik yazarı olarak başladım.

Demokrat İzmir’de hazırladığım ve günümüzün ünlü müzik adamlarının ilk yazılarını yazdıkları sayfa sadece Ege’de değil Türkiye’de ses getiriyordu. Hayıflandığım tek şey hiçbir enstrümanı çalamamamdı. Bırakın enstrümanı ıslık bile çalamıyorum.

İyi bir dinleyiciyim.

Gazeteciliğe müzik yazarı olarak başladım ama ilk yazılarım rahmetli babamında yazarları arasında olduğu Sportmen Dergisi’nde çıktı. Dergiye kolejde okumanın avantajı ile yabancı spor dergilerinden çeviriler yapıyordum. Hayıflandığım tek şey herhangi bir spor dalıyla aktif ilgilenememem oldu. Bırakın spor yapmayı düzenli yürüyüşe bile vakit bulamıyorum.

İyi bir izleyiciyim.

Yıllar geçti rastlantı bu ya Ege’nin spor ve müzk dergilerini çıkarmada öncülük etmek yine bana nasip oldu.4. sayılarını hazırladığımız Spor Life ve Roll Life Ege’nin dergileri olarak yola çıkılmasına rağmen kısa sürede ülkede aranan dergiler haline geldi. İki derginin sorumluluğunu birbirinden harika yazarlarla paylaşırken önemli etkinlikleri de izlemek zorunda kalıyorum. Zorunda kalmakla da çok mutluyum.

Geçen hafta önemli müzik olaylarından RocknBurger’deydik dergideki arkadaşlarımla.Pamucak Sahili’nde yapılan Rock’n Burger Konsept Festival sayesinde çok değerli müzisyenleri izledik. Festivali düzenleyenlerden biri de benim gibi doktor. Ben hala hekimliğe devam ediyorum ama o bırakmış doktorluğu yakın bir arkadaşı ile Rock’nBurger markasını yaratmış. Bugun de o markanın etkinliklerine imza atıyor.

Bu haftada “Dünya Ralli Şampiyonası” nedeniyle dergideki arkadaşlarımla Marmaris’teyiz. Böyle önemli etkinliğe ev sahipliği yaptığı için Marmaris ne kadar övünse az. Dünyaca ünlü pilotlar yarışıyor. Yarış birçok ülkenin televizyonlarından naklen veriliyor. Marmaris’e 50 bine yakın yabancı turist gelmiş durumda.

Türkiye’mizde güzel şeyler de  oluyor.

Biraz bardağın dolu tarafına bakalım diyorum.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..

Son Yazılar