AZİZ BAŞKAN, BAŞKANLIĞI BIRAKIYOR!
 Erkan Sevinç

Erkan Sevinç

PAZAR SOHBETİ

AZİZ BAŞKAN, BAŞKANLIĞI BIRAKIYOR!

31 Mart 2018 - 21:23

Adımıza geldi davetiyeler..

"14 yılda değişen İzmir” toplantısına davet edildik. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun  dün gerçekleşen Ahmet Adnan Saygun’daki toplantısı öncesi kulislerde yaygın kanı Başkan hayata geçirdiklerini anlatacak ve “İşte yerime geçecek genç arkadaşımız”diye bizlerle yeni bir ismi tanıştıracaktı.

Görsel zenginliği olan konuşma kulisleri doğruladı.

Aziz Başkan “Artık içim çok rahat.Türk siyaset sahnesinde bir ilki gerçekleştiriyorum. Bırakıyorum”diye noktaladı konuşmasını. Kocaman bir boşluğa düşmüş gibi oldum. Herkes diyordu ama ben aksini söylüyor, ”Daha yapacakları var hayatta bırakmaz”diyordum.Ne olacaktı şimdi “İzmir Azizdir Aziz kalacak”sloganları?

Tabii bunlar işin şakası.Bugün 1 Nisan, dünya şaka günü.

Aziz Başkan gerçekten güzel bir sunum ve konuşma ile sadece yaptıklarını değil yapacaklarını da anlattı.

Bir yerde tekrar aday olacağının sinyallerini dosta düşmana vermiş oldu.

Hayır niye bıraksın ki ?

Metal yorgunluğu yok.

Anketlerde Türkiye’nin en başarılı 5 başkanı arasında.Yılmaz Büyükerşen ya da Özlem Çerçioğlu’ndan geri kalır yanı da yok.

Seçimlerde takır takır alır oyları ve yeniden seçilir.U

laşım başta olmak üzere bitirilecek işleri de var. Türkiye’nin tek gerçek opera binasını yapacak daha.

Basında hatırladığım en çarpıcı 1 Nisan şakası yerel bir gazetede manşete taşınan “Saat Kulesi Yıkıldı” haberiydi.

Millet o kadar inanmıştı ki herkes soluğu Konak’ta aldı.İşin ilginci birkaç yıl sonra saat kulesi bir depremde ciddi hasar gördü. Her şakanın içinde bir gerçek payı mı var acaba?

“Güneş İzmir'den doğuyor" sloganıyla gerçekleşen toplantının açılışını İzmirli ünlü sanatçı Burcu Güneş yaptı. CHP li ilçe başkanlarının büyük bölümü toplantıya katılırken milletvekillerinden sadece Atilla Sertel ve Zeynep Altıok’u gördüm.Bir de DİSK Genel Başkanı Kani Beko’yu.Aziz Başkan’ın ”Benim bir hayalim vardı”diye başladığı konuşmasını dinledikten sonra ister istemez aklınıza “İnsanın hayalleri bitmez ki”cümlesi geliyor..

 

 

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • Ali demir
    6 yıl önce
    Musa Çam ile Ali Yigit de ordaydi.
  • Mehmet Erdül
    6 yıl önce
    Neredeyse sana kanıp gidip partiye yeniden kaydolacaktım. 1 Nisan şakan batsın doktor. Sevinçten ölecektim. Aziz'den bul cezanı !

Son Yazılar